tiistai 30. lokakuuta 2012

Lumihiutaleita ja jäätyviä unelmia


 
Viime tiistaina perheellinen Urpoja kotiutui viikonmittaiselta Wienin matkalta uupuneena, matkalaukku täynnä suklaata ja vaatteita, sekä ainakin omalla kohdalla mieli täynnä uutta taiteellista inspiraatiota purettavaksi! :)


Kirjoittamisen lisäksi on syntynyt tarve maalata.
 Tosin käytännössä on ilmennyt aika paljon rajoitteita kun ei omaa ateljee tilaa ole ja vanhemmat ei tykkää ajatuksesta että rupean seinille roiskimaan. Paljon väriä olen kuitenkin vanerille saanut ja haaveilen vielä maalaavani oman versioni Ad Astrasta omalle seinälle. :)

Ajanpuutteen takia en ole vielä saanut Wienin kuvia koneelle, mutta laitan niitä pian ja samalla teen huolellisen esittelyn tästä ihanasta kaupungista.


Viime viikolla satoi sitten ensilumi ja se sai aikaan paljon kiljumista ja juoksentelua ulkona. Joka vuosi totean uudestaan, että lumi on kyllä yksi maailman kauneimmista asioista ja samalla merkki siitä, että ihana talvi on alkanut! <3

Lumi saa myös muistamaan että joulu alkaa lähestyä ja sitä varten pitää alkaa tehdä valmisteluja hyvissä ajoin. 


Myös meidän perheessä lumentulo sai liikettä niveliin ja viikonlopuksi kiiruhdettiin mökille Marttilaan laittamaan paikat talvikuntoon ja katsomaan jos suolta vielä jokunen karpalo löytyisi. 






  Karpalosaalis tosin jäi tänä vuonna todella säälittäväksi, koska maassa oli jo ainakin 5 senttiä lunta.



Vaikka lumi ehti jo sulaa täällä etelässä, aion painaa loppuvuoden täysillä eteenpäin. Tällä viikolla jo heräsin siihen, että kaksoistutkinnon eteen täytyy tehdä töitä, joten aion vaihtaa kunnon kouluvaihteen päälle, suunnitella joululahjoja, maalata ja kirjoittaa, pussittaa töissä paljon pipareita, nähdä ystäviä ja vielä jossain väleissä tännekkin kirjoitella. :)

Mustikkarahkaa <3

 Nyt on myös viimiset hetket muistella uudenvuodenlupauksia ja toteuttaa mahdollisimman moni vielä tämän vuoden puolella! :)


Muistakaa siis olla onnellisia, koska elämällä on paljon annettavaa, ja toteuttakaa unelmianne, koska elämää ei ole tarkoitettu tuhlattavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti