tiistai 12. kesäkuuta 2012

Summer Night





Ekat lomaviikot on jo pian ohi huomasin et kesäkuun aikana mul ei oo enää yhtään kokonaist päivää ilman mitää suunnitelmia... Suurin osa ajasta menee töissä ja mul onki 3 työpaikkaa jonos vaikka äsken luulin viel etten saa yhtään :o




Pari kuvaa päättäreistä mitkä sain Venlalta kun ei omaa kameraa ollu:



Viime viikko meni riparil isosjutuis ja sunnuntaina konffiksen jälkeen sit suoraan töihin. Riparist jäi mieleen dodo-sorsan sanat, uudet ihmiset, sotaleikit, yösyönnit, huonot yöunet porkkanat. :D Joka tapaukses hauskaa oli toivon et pääsisin ens vuonnaki johonki leiril..
Joo ei täst sit sen enempää :D
Koupon yö
 Täl viikol on ollu töitä ja torstai aamulla sitte 5 aikaa lähtö bussil Pietariin kattomaan Venäjän ihmeitä. Sieltä tullaan sunnuntaina takas mistä eteenpäin onki kaks viikkoa töitä ja juhannus siin välis. Jee palkallinen vapaa! :P

 Heinäkuun kyl pidän vapaata ja teen kaikkee hauskaa ja tuhlaan rahaa :D Oon jo suunnitellu vähän miten saan säästettyä osan työrahoista niin et voin joitan sit käyttääki ja nyt ootan innolla kesän alennusmyyntejä jos saisin pistettyy vaatekaapin ihan uusiks :)

Kesäfiilis alko oikeestaan vast tänään ku aurinko paisto kunnol ja tuli sellanen vapaa olo ja tehtiin vähä tulevaisuuden suunnitelmia ku tajuttiin et 2 vuoden päästä jo täytetään 18!

Tällasta sit työmatkalla ;)


En oo ehtinykkään tänne vielä kirjottaa sitä kun toukokuussa bongasin Pirkka-lehdestä Cupcake-kisan mainoksen ja aattelin ettei siinä mitään häviikkään jos sinne jonkun oman reseptin kehittelisin. Vedin jotain hatusta ja lopputulos oli raparperi-metsämansikka kuppikakut joitten ohjeen lähetin sinne. :)
 Saa sitten nähä mitä ne siitä tykkää...

1 kommentti: