maanantai 18. kesäkuuta 2012

Piece of different world



Eilen siis palasin joskus 10 aikoihin Pietarista väsyneenä, jalat puuduksissa ja pää täynnä ajatuksia ja kaks täyttä muistikortillista kuvia kassissa.

Matkalla tuli nähtyä: maisemat bussin ikkunasta yhteensä n. 1300 kilometrin matkalta, järkyttävii huoltoaseman vessoja, pitkät tullijonot, Viipurin tori, venäläistä ruokaa, kerjäläisii ja kaupustelijoita, huonoja teitä, Tarkkalan järvi, järjetön määrä valtavan kokosia palatseja sekä niitten vieressä taloja joitten seinät meinaa romahtaa, ruplia, Piertarhovin puutarha, vähintään 100 suihkulähdettä, hääpareja, kirkkoja, spagettia aamupalalla, kirjotusta jota en osaa lukee, Eremitaasi, ravintoloita, katumuusikoita, monen sadan metrin pitusia hotellin käytäviä ja PALJON muuta.. :)

Oli vaan 4 päivän reissu josta 2 päivää meni bussissa istumisee mutta silti tuli nähtyä vaikka mitä ja tuli käveltyä pisimmät matkat taas vähään aikaan josta sitten jäikin muistoks rakot jalkoihin :/  

Kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa joten lisään tänne mitä oon saanu sieltä otetuks:



Tällases tornis oltii Viipuris syömäs :)








Ihan sairaan iso kauppakeskus johon ei kyl keritty vaik oisin halunu :/


Se tunne kun koko päivän kävelyn jälkeen pääsee vihdoinki hotellille nii joutuuki kävelemään viel 400 metrii suoraa käytävää huoneeseen.



Pietarhovin puistost:















 Eremitaasi:






 






Oli outoo miten iha vierekkäin oli tällasii hajoomispistees olevii taloi ja palatsei... :o
























































































 Ei oo mikää tasa-arvon esikuvaa tää Venäjä


Capuccinoo ja juustokakkuu. Namnam :)


Eilen kun tulin kotiin tiesin että mua odottaa kirjekuori jossa sitten kerrottiin että pääsin mun ykkösvaihtoehtoon yhteishaussa! Eli syksyllä suuntana on Aninkainen ja saa nähä mitä elintarvikealalla on mulle annettavana :)) Siinä kerrottiin kans että pitäis salmonella todistus hankkia vielä kesän aikana mut sen saa tehä vasta sitten Wienin reissun jälkeen et se pysyy voimassa...

Loppuviikko menee sitten töissä ja torstaina suunta kohti Marttilaa missä vietetään taas juhannusta sukulaisten kanssa :)


♥~Maru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti