keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Un Futuro Felice

Yhteishaku oli tänään ja epäröin viel kaks tuntii ennen kun tajusin et en välttämät haluukkaan kondiittoriks. Mut sit päädyin siihe et ei se niin tarkkaa oo et valitseeks oikein kun kuitenki virheistä oppii :) 
Eli  näihin paikkoihin hain: 

1.Aninkaisten elintarvikeala ( luen siin samal sit ylioppilaaks niin en jää kuitenkaa mistään paitsi)
2. Paraisten lukio
3. Hotelli-, ravintola- ja catering ala




Seuraavist kolmest vuodest tulee luultavasti aika rankat joten aattelin et sen jälkeen ois kiva pitää väliuosi ja mennä töihin vaik Italiaan...Mun puolest voisin kyl lähtee vaik heti mut ei taida onnistuu tällä kielitaidol ja rahatilanteel :D Rupeen kans lukee italiaa ens vuonna iha vaa sitä varten :) Nyt oli pakko ettiä Italian matkakuvii ku rupes niin paljon tekee mieli lähtee sinne enkä kuitenkaan pääse ainakaan tänä vuonna...

 




 Vihdoinki sain alotettuu semmosen 2 viikon kotijooga kurssin ja aloin taas juomaan puol litraa vettä aamul ja illal. Jo ekan päivän jälkeen virkisty nii et ei väsytä enää yhtään niin paljon ku normaalisti. :) et kai tästä sit jotain hyötyy on... Pitäis lenkkeilemäänki ruveta oikeen kunnol kun vaan noi lumet nyt lähtis. Ens viikol onneks pitäiski tulla joku +8 :))
 
                                 Leivoin tänää pitkäst aikaa vaniljakuppikakkuja :)



Tämä tyttö lähtee nyt syömää ja saunaan :) saa nähdä koska sit seuraavan kerran kerkiin kirjottamaan...

1 kommentti: