tiistai 13. maaliskuuta 2012

Spring makes my heart beat faster

Eile olin sit ainoona ysinä koulus ku muut meni sinne Olkiluodon ydinvoimalaa... Kasitki on tetis nii ei siel ollu muita ku mä ja kaikki seiskat -.- Mut toisaalta 10-2 päivä leevin kans datausta ja vähä jotai tehtävii on kivempi ku 8-5 jossai bussis istumista eikä se ydinvoimalakaan mua yhtää kiinnosta. :)

Viikonloppuna pidettiin sit Ellun synttärit, eli mentii Amal lauantaina ja värjättii Ellun hiukset ja lakattii kynsii yms. Käytii illal sit jormal ja käveltii takasi (ainaki 5 kilsaa! ). Jalat oli sen jälkee iha murskana ja märät ku käveltii osan aikaa sukkasillaa :D Sit katottii leffaa ja syötiin kakkua ja sunnuntain yhen aikaa kotii... Mitää muuta en oikee tehnykkää mut hauskaa oli :) 

                  

Pitäis mennä vähän kenkäostoksille mennä kun on kevätkengistä ja korkkareista pulaa ja kättelin tänää vähän netistä minkä tyyppistä haluisin. we♥it sivuilt löysin vaik kuinka paljon kaikkiii kivoi kuvii ja niistä keksii vaikka mitä ideoita mitä täsä keväällä vois toteuttaa. =)
Torstaiks pitäis väsätä joku puhe äikän tunnil. Varmaan teen jotain meijän luokalle kun en oikeen muutakaan keksi ja tosi vaikeeta puhuu jollekkin keksitylle henkilölle...

Niin kun mulle aina käy, unohdin taas viime viikolla tehdä niitä jooga-harjotuksia heti kolmannen päivän jälkeen. Eli sitten taas koko juttu alusta kun on tarpeeks aikaa. Vois vaikka kesälomalla koittaa tehä koko kaksviikkonen. :)


Tein Ellul kans kakun mihi testasin Brooklyn Blackout
kakkupohjaa ja välis sit vadelmii, suklaata ja kermavaahtoo :)








3 kommenttia: