maanantai 13. elokuuta 2012

End of this period



En oikeen tiedä mitä pitäis sanoa. Viiminen lomapäivä. Jotenkin haikeeta kun on jo selvästi syksyä ilmassa mut toisaalta odotan jo talvee ja koulujen alkua. Uus koulu tietenki vähän pelottaa kun en tiedä ketään joka ois tulossa samalle alalle. Enkä oo ihan varma et onko toi alakaan sitä mitä oikeesti haluun. Se nähään sitte...

Viime viikolla tuli puuhailtua kaikenlaista. Alkuviikko kotona ja kavereitten kanssa, loppuviikko Marttilassa ensin vaan perheen kesken ja sitte 2 ja 4 vuotiaitten sulosten pikkuserkkujen kanssa. :)

Syksytunnelmaa paransi kans retki suolle lakkoja poimimaan ja yöllä hiivittiin toppavaatteissa ulos kattomaan tähdenlentoja <3

Remonttia ja maalausta tuli taas tehtyä meijän ikuisuusprojektissa ja uuden harrastuksenki löysin ku innostuin kunnostamaan vanhaa tuolia :P Nyt vaan katsastamaan jotai maalaiskirppiksiä jos jotain huonekaluaarteita löytäisin :)


In this moment i need:
Tämä päivä vietettiin kuitenkin kivasti Venlan kanssa Turkin matkakuvia katsoen ja hetken mielijohteesta mentiin leffaan ja syömään :)


Nyt vaan huomiseen koulupäivään valmistautumaan!
See you later, alligator

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti