keskiviikko 25. tammikuuta 2012

When I can do something I really want to?

Eile käytii sit Charkun kans siel Puolalan avoimis ovis. Kivalta vaikutti ja kyl voisin pistää sen jokskuks vaihtoehdoks. :) Ja kaksois-tutkinto info oli ihan hyödylline eikä jääny mitää enää epäselväks et se on sit ekana vaihtoehtona. :)
Tänään sain kässäs valmiiks ekan työn koko ylä-asteen aikana ku kaikki muut työt on jääny vähä vaiheesee... :D Tein vaan semmosen keittiöpyyhkeen ja vähä kangastusseil koristelin.

Jes seuraavaks on kaks ysin aamua ku on se liikkapäivä. :) Meen sillo luistelemaa ja zumbaa. En tykkää yhtää luistella (enkä osaa) mut se on yhdistetty sen zumban kans ja sinne halusin et se oli sit pakko :/

Vihaan koeviikkoi ku ei voi tehä mitää kivaa ku pitäis lukee kokeisii ja sit ei tuu kuitenkaa luettuu ja aika vaa hävii johonki. :(
Haluun muutenki tehä jotai kivaa ja erikoist. Varsinki ku ei oo paljo jäljel enää kouluu ja sit eka vuos siel aninkaisis on kuulemma ihan törkeen kiireine... Mut jes jes ne järjestää kaksois-tutkintolaisil omat vanhojen tanssit et en jää sit niistäkään paitsi :)

Kattelin kans jotai vaatemainos lehtee ja siel oli kivoja mekkoi ja bikineit nii tuli kauhee inspiraatio mitä vaatteit, laukkui ja kenkii pitäis hankkii kesäks :)

Eipä mulla muuta tänään :)

Lisää kuvateksti













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti