maanantai 27. elokuuta 2012

You and I, we were born to die


 

Kylmä tuuli, öinen ukkonen ja kaatosade, märät villasukat, kotona takkatuli, kuuma tee, tuoreet leivonnaiset ja leivät joita vetelen uunista ja muutamat keltaset lehdet koivuissa <3
Kohta täytyy kaivaa villapaidat ja talvitäkki kaapeista ja kutoa uudet lapaset hävinneiden tilalle :)

Syksynen fiilis on mukana kaikkialla ja se vähän auttaaki palaamaan tähän kouluarkeen.




 Muinarit paraisilla. Vierasvenesatamas ilotulituksia, musiikkii, paljon ihmisii ja vähän muutakin mun unimaailmassa :)



Tossa muutamia viimeviikon lepomotunneilla tehtyjä juttuja, rahkapullaa ja juustovuokaleipää :)





maanantai 20. elokuuta 2012

I'm younger than i think, but older than they thought

On paljon huonompiakin tapoja viettää perjantai yötä kun maata kavereiden kanssa tiellä katsomassa tähdenlentoja, juosta pellolla ja tunnelmoida kynttilöillä :)
Sillon siis vietettiin mun synttäreitä meillä kaveriporukalla eli syötiin, katsottiin joku leffa ja tavatiin jotain virolaisiaki rannalla :D
Loppuviikonloppu meni perheen kanssa kesäteatterissa ja sunnuntaina olikin se ihan oikea juhlapäivä.

Ittelleni tein synttärikakun, jossa on suklaapohja, täytteeks sovelsin suklaa-appelsiinimoussea ja koristelin appelsiininkuori- ja suklaa raasteella <3  Ulkosesti ei onnistunut ihan suunnitelmien mukaan mut hyvältä maistu :)
Koulusta sen verran et luokka tuntuu tosi kivalta ja huomenna päästäänki jo leipomon puolelle kai jotain pullataikinaa tekemään :)



Viimisten viikkojen aikana suurin osa vapaa-ajasta on menny kuvien keräämiseen, nettisivujen surffaamiseen, piirtelyyn ja siskojen kanssa ideointiin. Ja aiheeseen liittyviä kirjojakin on tullu luettua :)


 Juttu on siis sellanen että meillä on kaikki kolme siskoa innostunu miettimään tällasta hää- ja juhlasuunnittelu firmaa, ja ollaa vielä eri alan osistaki kiinnostuneita niin vois jossain tulevaisuudessa olla mahdollisuudetkin sellasta perustaa. Mua tietysti kiinnostaa eniten kakkujen suunnittelu joten oon jo valmiiks oikeella alalla :) 

Maru kiittää ja kuittaa :)

tiistai 14. elokuuta 2012

New beginning

 2669501119_4c0b23e97f_z_large



Eka koulupäivä takana ja luokaks tuli sitten 12L. 
Ei siitä oikeen mitään kuvaa vielä saanu millasta siel tulee olemaan mut se selviää sit myöhemmi.
Sen verran voin kertoo et luokas on n.14 oppilasta joista 1 on poika.
 Siitä kyllä huomaa millasesta alasta on kysymys :D
Huomenna heti 8 aamu eikä yhtään huvittais kyl herätä niin aikasi...
Ja muutenki koulu ei oikeen nyt innosta ja mielummin oisin ollu vaik töissä tän vuoden.


 Kertoilen sitte lisää kun jotain siellä tapahtuuki.
Öitä maailma! :)  


maanantai 13. elokuuta 2012

End of this period



En oikeen tiedä mitä pitäis sanoa. Viiminen lomapäivä. Jotenkin haikeeta kun on jo selvästi syksyä ilmassa mut toisaalta odotan jo talvee ja koulujen alkua. Uus koulu tietenki vähän pelottaa kun en tiedä ketään joka ois tulossa samalle alalle. Enkä oo ihan varma et onko toi alakaan sitä mitä oikeesti haluun. Se nähään sitte...

Viime viikolla tuli puuhailtua kaikenlaista. Alkuviikko kotona ja kavereitten kanssa, loppuviikko Marttilassa ensin vaan perheen kesken ja sitte 2 ja 4 vuotiaitten sulosten pikkuserkkujen kanssa. :)

Syksytunnelmaa paransi kans retki suolle lakkoja poimimaan ja yöllä hiivittiin toppavaatteissa ulos kattomaan tähdenlentoja <3

Remonttia ja maalausta tuli taas tehtyä meijän ikuisuusprojektissa ja uuden harrastuksenki löysin ku innostuin kunnostamaan vanhaa tuolia :P Nyt vaan katsastamaan jotai maalaiskirppiksiä jos jotain huonekaluaarteita löytäisin :)


In this moment i need:
Tämä päivä vietettiin kuitenkin kivasti Venlan kanssa Turkin matkakuvia katsoen ja hetken mielijohteesta mentiin leffaan ja syömään :)


Nyt vaan huomiseen koulupäivään valmistautumaan!
See you later, alligator

torstai 2. elokuuta 2012

Go to the mall and do what woman have to do

Kesän alennusmyynnit on nyt kierretty ja elokuun ensimmäisiin päiviin on mahtunu loppukesän fiilistelyä, aurinkoa, drinkkejä jäillä ja Ratsia soi stereoissa mihin ikinä meneekin :)




 Loppuviikon suuntana on taas Marttila ja ens viikon ohjelma on ihan omien mielihalujen mukainen eli jokainen päähänpisto toteutetaan ja rahaa menee kuin roskaa koska kesäloman viimeistä viikkoa kukaan ei saa heittää hukkaan!


Tän viikon fiilistä paransi kans pieni pala suklaaunelmaa ja muffinssien sisälle laitoin valkosuklaa hippuja :)