maanantai 19. maaliskuuta 2012

What should I do for you?

Eilen oltiin sit skanssis ja Martinas syömäs Venlan ja Millan kaa. Iha kivaa oli vaiks ruokaa jouduttiinki oottamaan aika kaua.  Sain ostettuukki yhet kengät vaik yleensä en löydä mitää kivaa :)

H&M 10e
Huome saksan koe ja keskiviikko äikkä joihin en oo kumpaankaa jostain syystä lukenu melkeen ollenkaa. Tuli jotenki yllättäen tää koeviikko ja ens viikol on viel 4 koetta ja pitäis palauttaa kaikki projektityöt mitä en oo viel ees alottanu. Et aikas kiire tulee...

http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/maailman-romanttisimmat-hotellit-valittiin-katso-top-10-lista/8/36459
Noista hotelleista johonki kun pääsis muutamaks viikoks... <3

Mitä ihmettä et tuolla sataa lunta/räntää??? Just menin lenkille kun alko tuulla ja semmosta loskaa tuli päin naamaa et aikas loistavat kevätilmat... :(

 Se ois sit saunaan seuraavaks <3

lauantai 17. maaliskuuta 2012

What could be better than birthdays?

 Tänää ihan vaan kuvapostaus eilisistä kolmois-synttäreistä. Venlalla, Tuulialla ja Charkulla on synttärit täsä 2 viikon sisäl ja vietettiin sit kakkii samal kertaa Venlan luon. :)


 


 



Kivaa oli ja houmenna jatketaan juhlimista 
shoppailun ja (vaihteeks) syömisen merkeissä :)

Meijän kääretorttukakusta tuli koristelun jälkeen joku toukan ja vauvan risteytys. En oikeen itekkään saa selvyyttä :D

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Spring makes my heart beat faster

Eile olin sit ainoona ysinä koulus ku muut meni sinne Olkiluodon ydinvoimalaa... Kasitki on tetis nii ei siel ollu muita ku mä ja kaikki seiskat -.- Mut toisaalta 10-2 päivä leevin kans datausta ja vähä jotai tehtävii on kivempi ku 8-5 jossai bussis istumista eikä se ydinvoimalakaan mua yhtää kiinnosta. :)

Viikonloppuna pidettiin sit Ellun synttärit, eli mentii Amal lauantaina ja värjättii Ellun hiukset ja lakattii kynsii yms. Käytii illal sit jormal ja käveltii takasi (ainaki 5 kilsaa! ). Jalat oli sen jälkee iha murskana ja märät ku käveltii osan aikaa sukkasillaa :D Sit katottii leffaa ja syötiin kakkua ja sunnuntain yhen aikaa kotii... Mitää muuta en oikee tehnykkää mut hauskaa oli :) 

                  

Pitäis mennä vähän kenkäostoksille mennä kun on kevätkengistä ja korkkareista pulaa ja kättelin tänää vähän netistä minkä tyyppistä haluisin. we♥it sivuilt löysin vaik kuinka paljon kaikkiii kivoi kuvii ja niistä keksii vaikka mitä ideoita mitä täsä keväällä vois toteuttaa. =)
Torstaiks pitäis väsätä joku puhe äikän tunnil. Varmaan teen jotain meijän luokalle kun en oikeen muutakaan keksi ja tosi vaikeeta puhuu jollekkin keksitylle henkilölle...

Niin kun mulle aina käy, unohdin taas viime viikolla tehdä niitä jooga-harjotuksia heti kolmannen päivän jälkeen. Eli sitten taas koko juttu alusta kun on tarpeeks aikaa. Vois vaikka kesälomalla koittaa tehä koko kaksviikkonen. :)


Tein Ellul kans kakun mihi testasin Brooklyn Blackout
kakkupohjaa ja välis sit vadelmii, suklaata ja kermavaahtoo :)








keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Un Futuro Felice

Yhteishaku oli tänään ja epäröin viel kaks tuntii ennen kun tajusin et en välttämät haluukkaan kondiittoriks. Mut sit päädyin siihe et ei se niin tarkkaa oo et valitseeks oikein kun kuitenki virheistä oppii :) 
Eli  näihin paikkoihin hain: 

1.Aninkaisten elintarvikeala ( luen siin samal sit ylioppilaaks niin en jää kuitenkaa mistään paitsi)
2. Paraisten lukio
3. Hotelli-, ravintola- ja catering ala




Seuraavist kolmest vuodest tulee luultavasti aika rankat joten aattelin et sen jälkeen ois kiva pitää väliuosi ja mennä töihin vaik Italiaan...Mun puolest voisin kyl lähtee vaik heti mut ei taida onnistuu tällä kielitaidol ja rahatilanteel :D Rupeen kans lukee italiaa ens vuonna iha vaa sitä varten :) Nyt oli pakko ettiä Italian matkakuvii ku rupes niin paljon tekee mieli lähtee sinne enkä kuitenkaan pääse ainakaan tänä vuonna...

 




 Vihdoinki sain alotettuu semmosen 2 viikon kotijooga kurssin ja aloin taas juomaan puol litraa vettä aamul ja illal. Jo ekan päivän jälkeen virkisty nii et ei väsytä enää yhtään niin paljon ku normaalisti. :) et kai tästä sit jotain hyötyy on... Pitäis lenkkeilemäänki ruveta oikeen kunnol kun vaan noi lumet nyt lähtis. Ens viikol onneks pitäiski tulla joku +8 :))
 
                                 Leivoin tänää pitkäst aikaa vaniljakuppikakkuja :)



Tämä tyttö lähtee nyt syömää ja saunaan :) saa nähdä koska sit seuraavan kerran kerkiin kirjottamaan...