maanantai 30. tammikuuta 2012

Happy Birthday

Tänään oli siskon 19v. synttärit joita sit vietettiin semmosella pikkuporukalla.Tein sille sydämmen mallisen kakun ja lasagnea. Oli kiva päästä taas jotain kokkaamaa vaiks onki muuten ollu vähä kiirettä. :)
Äikänkoe oli tänää ja ainakin pääsen läpi mut en uskalla ihmeempiä toivoa. Koeviikko alko nyt sitten kunnolla ja keskiviikkona seuraava koe. En vaan tiiä koska siihenki kerkiin lukee ku huomenna on jumppaa ja semmosta...



Kello on niin paljon et pakko mennä koht nukkumaan mut lisään nyt viel pari kuvaa viikonlopun ulkoilusta...



torstai 26. tammikuuta 2012

Snowy World

Tänään tuli sitte kuvailtua ja vähä pulkkailtuakkin med Venla. :) Ihan kiva ilma oli mut aurinko olis tehny siitä täydellisen. Täytyy vaan sit aurinkoisina päivinä raahautua ulos kameran kanssa. :)

Huomenna on sitte liikkapäivä eli luistelemaan ja zumbaan :) Kivaa päästä vähä zumbaamaan mut en kyl oo kovinkaa innoissani siit luistelusta...

Olin tänää n. 4 metrin pääs kahesta supikoiran poikasesta! Luulin kyl viel sillon et ne oli suden pentuja kun oli niin harmaita mut tarkistettiin netistä niin kyl ne supikoiria oli :D Ne vaan juoksi mua vastaan kun olin kävelemäs bussipysäkille ja käänty takasi vasta ihan lähellä kun huomas mut. Ja sitten kuulu sellasta ulinaa kauempaa ja ne lähti pois. :o Ihan hyvä ettei ne susia ollut ettei ne syö kissoja. :)

Laitan nyt vielä muutamia kuvia ja sitten meen kattomaan Game of Thronesia :)







♥:llä Maru

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

When I can do something I really want to?

Eile käytii sit Charkun kans siel Puolalan avoimis ovis. Kivalta vaikutti ja kyl voisin pistää sen jokskuks vaihtoehdoks. :) Ja kaksois-tutkinto info oli ihan hyödylline eikä jääny mitää enää epäselväks et se on sit ekana vaihtoehtona. :)
Tänään sain kässäs valmiiks ekan työn koko ylä-asteen aikana ku kaikki muut työt on jääny vähä vaiheesee... :D Tein vaan semmosen keittiöpyyhkeen ja vähä kangastusseil koristelin.

Jes seuraavaks on kaks ysin aamua ku on se liikkapäivä. :) Meen sillo luistelemaa ja zumbaa. En tykkää yhtää luistella (enkä osaa) mut se on yhdistetty sen zumban kans ja sinne halusin et se oli sit pakko :/

Vihaan koeviikkoi ku ei voi tehä mitää kivaa ku pitäis lukee kokeisii ja sit ei tuu kuitenkaa luettuu ja aika vaa hävii johonki. :(
Haluun muutenki tehä jotai kivaa ja erikoist. Varsinki ku ei oo paljo jäljel enää kouluu ja sit eka vuos siel aninkaisis on kuulemma ihan törkeen kiireine... Mut jes jes ne järjestää kaksois-tutkintolaisil omat vanhojen tanssit et en jää sit niistäkään paitsi :)

Kattelin kans jotai vaatemainos lehtee ja siel oli kivoja mekkoi ja bikineit nii tuli kauhee inspiraatio mitä vaatteit, laukkui ja kenkii pitäis hankkii kesäks :)

Eipä mulla muuta tänään :)

Lisää kuvateksti













maanantai 23. tammikuuta 2012

Oh Monday

Tänää oliki sit taas kasin aamu...En käsitä miten heräämine voi aina olla nii vaikeeta?
Äikän ja terveystiedon kaksoistuntei tylsempää ei oo olemas...
Onneks päästii jo yhelt ja se saksan kokeisii lukemine pääs taas unohtuu...Aina ku pitäis lukee kokeisii rupee aina tekee mieli tehä kaikkee mitä ei muullo tekis, niinku mennä hiihtämää :D

Aattelin kans et pitäiskö ruveta harrastaa valokuvaust? Pitäis vaa hankkii kunnon välineet :)



Satuin kattomaan tänää Dc Cupcakes ohjelmaa ja kävin sit kattoo nettisivuiki ja sielt löyty vaik kuin paljo kivoi kuvii ja ideoit ku pitäis taas pääsä kokeilee :) Jotai uutta rupeen varmaa kokeilee sit taas koeviikon jälkee...













Toivottavasti se koe menee iha kohtalaisen hyvi ees vaiks en hirveest oo panostanu...
Tosa viel kuva siit lauantain syttärikakust mikä ei kyl onnistunu iha niinku piti mut ei siit nii pahakaa tullu ku luulin :)
Huomen meen kaksois-tutkinto infoon ja Puolalan avoimiin ovii et saa nähä kerkiinkö koneelkaa koko päivän...

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Hooked on this feeling




Vaikken tänää kerinny paljon mitään tekemään muuta ku käymään siel synttäreil ni silti on aivan mahtava fiilis! Pää on täynnä suunnitelmii ja ootan et pääsisin toteuttelee niit. :) 
Ihanaa ku on nii paljon lunta ja kävin tänää tekemäs ekan kunnollisen lumienkelin!








Matkakuume iski taas ku kattelin jotai kuvii Roomast ja Kreikast mut en taida iha heti niihin päästä :(


Eikä tullu saksan kokeisiinkaa luettua mut kyl huome viel kerkii(ehkä?). 

 Mut eipä kai mitää ihmeellisempää tänää joten meen kattoo ketkä pääsee seuraaval vaalikierroksel :)

lauantai 21. tammikuuta 2012

Koska oikeen pääsen lomalle viikonlopusta?

Huhhuh mikä päivä! Siskon synttäreil oli about 8  11v. lasta jotka huusi ja pomppi pitkin taloo...  Ulkonaki oli hieno ilma mut en oikee kerinny siellä käymään kun oli niin kiire. Toivottavasti huome sitte :) 
Huome sit pitäis mennä yhen tuttavan synttäreille ja  lukee niihin ah niin ihaniin saksan kokeisiin... :( 
Huomisen jälkeen pääseeki sit taas kouluun rentoutumaa :D Mut jotta jaksan huomen taas tehdä kaikkee niin Gute Nacht kaikille. :) 

perjantai 20. tammikuuta 2012

Vähän teknisií ongelmii...

Nyt on sit mullaki blogi! :) Vähä hankala oli aluks tätä osata käyttää mut kai tän sit oppii... Yritän kirjotella ja lisäillä kuvii tänne aina ku ehdin eli toivottavasti usein :D
Tääki päivä on menny taas hirveen nopeesti! Käytiin Venlan kans shoppailemas ja sit kotiin tekee kakkupohjaa pikikusiskon huomisil synttäreil :) Mut raskaan viikon jälkee tarviin unta ni lisäilen tänne nyt vaa muutamii kuvii viime viikonlopun tekemisistä :)